Sagas Sagor

Stickning Bakning Läsning

Rolig enkät!

Kategori: gamla inlägg

Hittade en rolig enkät hos Tonårsboken! (länk bland länkar!!)
Tänkte
01. Ljudbok eller bok i handen? Vanlig hederlig bok! :) Aldrig lyssnat på en ljudbok faktiskt! :S
02. Pocket eller inbunden? Pocket, men inbunden är också okej! Jag menar om böckerna betyder mycket som Twilight elller Harry Potter eller så ska dom ju vara inbundna för den speciella känslan!
03. Påhittat eller verklighetsbaserat? (Fiction/non fiction) Påhittat! Har läst verklighets baserat och det är ju inte dåliga böcker, men men.
04. Harry Potter eller Twilight? Twilight. Easy. Jag älskar Twilight! har Läst böckerna lite för många gånger... hehe, har faktiskt bara läst de vises sten... :S
05. Fantasyvärld eller vår värld? Vår värld. Definetivt. Mycket enklare att få bilder i huvudet, men jag är heller inte riktigt stort fan av fantasy eller sci-fi.
06. Kindle, iPad eller annat?  Fattar inte hur dethär är bok-relaterat x) e väll trög eller ngt! ;) men jag tycker om apple! så iPad :)
07. Låna eller köpa böcker? Jag tycker ju om att köpa böcker... men det blir så dyrt! :S Så nu har jag ju börjat låna böcker, men biblioteken har inte alla böcker jag vill läsa! :( Mycket engelsk ungdoms börcker läser ju jag, men det finns inte på de bibliotek jag varit på! :(
08. Bokhandlar eller online? Vilket som faktiskt! Bokhandlar, då brukar det mest vara impuls-köp, men jag beställer mest online och det funkar riktigt bra! :)
09. Ensamstående bok eller trilogi? Ensamstående är ju enklare, men gillar starkt trilogier! S¨trilogier! det enda negativa med serier är vilken bok i vilken ordning!!
10. Tjock bok eller kort bok? Kort bok!! Tjocka tar för evigt! och jag vill läsa om mycket olika böcker!! ;)
11. Romans eller action? Romans! Kärlek och jag liksom x) action gör sig svårt i bok enligt mig ;)
12. Mysa under en filt eller steka i solen? Mysa i filt är ju underbart! men stekning i solen är bättre när man hittar en bra läs-ställning! ;)
13. Varm choklad eller latte? varm choklad! Dricker inte kaffe :/
14. Läsa recensioner eller bilda egen uppfattning?Bilda egen uppfattning! Sedan älskar jag att skriva recensioner! (även om jag suger på det:P)
jag skulle köra den så jag får med lite böcker på bloggen och kul att veta vad jag föredrar?? :)
 
Kram Saga